VIERKANTJE-10x10Trainingslocatie Meijendel Wassenaar

De trainingen van Speur en Detectiecentrum worden gegeven in het uitgestrekte duin- en natuurgebied Meijendel aan de Meijendelseweg in Wassenaar. In Meijendel geldt een verbod voor loslopende honden, maar dat is geen enkel probleem, omdat het speuren ook aan de lijn gebeurt. Bovendien voorkomt dit dat uw hond met andere honden gaat spelen. Wat het gebied extra aantrekkelijk maakt voor de diverse trainingen zijn de vele verharde en onverharde wandel- en fietspaden. Elke ondergrond vraagt om een ander vermogen van uw hond om succesvol te kunnen speuren. Meijendel is daarmee dé ultieme uitdaging voor elke hond. Het is ook mogelijk om eventueel op een andere locatie dichterbij uw woonplaats een training te geven.

Bereikbaarheid
Meijendel is het makkelijkst bereikbaar met de auto. U kunt u auto gratis parkeren op de parkeerplaats aan het einde van de
Meijendelseweg 36. Na afloop van de trainingen kunt u bij pannenkoekenhuis Meijendel nog nagenieten van een kopje koffie en uw hond van een welverdiende bak water (honden zijn welkom binnen).

INTERESSE IN SPEUREN?